12/08/2013

Grelna blazina za okoli vratu



Ajdove luščine so piramidne oblike in podobne malim posodicam. Zaradi oblike so zelo prožne in zračne. To posledično vpliva na prevodnost vlage v izdelkih. V luščinah ajde najdemo naravni antioksidant in rutin, ki delujejo blago antibakterijsko in antivirusno. Zaradi piramidalne oblike delujejo kot naravna masaža. Blazino lahko segrejemo v mikrovalovki in jo uporabimo kot topel obkladek. S tem pospešimo odpravljanje napetosti in bolečin vratnih mišic.
 Vilinski ključ ENDRA GAR za počitek, spanje, sprostitev
Za učinkovito delovanje, zdravje in uspeh moramo biti spočiti in naspani. V sanjah potujemo v druge dimenzije, zato postanemo bolj dovzetni in bistrejšega uma. Slovo nespanju, nenehni utrujenosti in napetosti nam prinese ta simbol počitka, globokega sproščanja in spanca. Postavljen naj bo čim bližje postelje. Simbol prikliče vilinke spanja, ki s svojim neslišnim petjem prostor napolnijo z energijo počitka, sanj in spanca. Deluje skladno z naravo, saj s sončnim zahodom prične in s sončnim vzhodom preneha delovati.
Moč vilinskega simbola oz. vilinskega ključa se sprosti, kadar vilinsko ime  ključa ponovimo tri krat na glas, trikrat šepetajoče in trikrat v svojih mislih. Med tem s prstom po zraku si rišemo podobo vilinskega ključa.

Blazina ima zadrgo, saj je priporočljivo vsaj enkrat letno ajdove luščine prezračit.

Velikost blazine 27 x 24 cm. Sestava bombaž, bombažna prejica in prekmurske ajdove luščine.
Cena 15,00 €








Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vam je bil obisk te strani v veselje?