1/06/2014

Vilinski ključ Amar Nat - ljubezen

AMAR NAT – ljubezen

AMAR NAT je zasnovan tako, da v naše življenje privabi čim več ljubezni in nas popolnoma prežame z njeno božansko vibracijo. Ljubezen našemu bivanju v fizični reinkarnaciji podeli nov smisel in pravo vrednost. Preobraža nas in plemeniti, saj zna iz nas potegniti tisto najboljše in nas ponovno poveže z našim najglobljim bistvom, ki ponovno zacveti in zažari. 
Simbol AMAR NAT tvori navpičnica moči, ki jo v gorišču seka krog neskončnosti in brezmejnosti. Na obeh koncih sedita dve altani, usmerjeni druga proti drugi in hrepeneči po končni združitvi v krogu večnosti. Nad njima sedita točki pomena, ki osmišljata simbol na najgloblji ravni. Vilinski znak ljubezni uporabite tedaj, ko si želite priklicati veliko več ljubezni v svoj vsakdan. Pomaga vam  pri iskanju sreče v partnerskih zvezah in vas popelje na romantično pot vznemirljive zaljubljenosti, na kateri boste hodili po oblakih ali pa vsaj nekaj centimetrov nad tlemi.

 Poleg tega Amar Nat blagodejno vpliva na srce in pljuča ter pomaga pri celjenju ljubezenskih ran iz preteklosti ali sedanjosti. Ljubezen je cement vesolja, brez katerega bi svetovi razpadli, lepota in smisel pa bi izginila.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vam je bil obisk te strani v veselje?